Ny gruppe starter opp mandag 13 April.

På dette kurset vil vi belyse dine indre styrker, kvaliteter og ressurser. Vi skal jobbe for å gjøre det enklere for deg å sette livetditt.no/2015/11/et-sporsmal-om-verdi/»>grenser, ta bedre valg, og kommunisere til de rundt deg hva du har behov for. Dette gjør vi gjennom praktiske øvelser, gruppe samtaler, arbeid med egne prosesser og høste lærdom av andres.

Vi skal skape trygghet, tak høyde og rom for egenutvikling. Vi skal støtte hverandre frem, dele og reflektere i samspill med de andre i gruppen.

Dette kurset passer for alle damer over 18 år som er nysjerrig på egenutvikling, ønsker å bli tryggere i seg selv, kjenne bedre på egne behov og grenser, og ønsker å tydlig kommunisere hva man har behov for, tenker og føler til andre.

Kurset koster 3500 kroner som inkluderer 15 timer terapi, enkel servering med kaffe/te, kjeks, nøtter og frukt, arbeid på egne prosesser med terapeut i gruppen, og skriftlig tilbakemelding fra terapeut på egen prosess ved siste møte.

Vi møtes 6 mandager på rad, fra 16:30 til 19:00, første møte er mandag 13 april.

Dette er siste mulighet før sommeren å være med på en slik gruppe, og det er begrenset med plasser. Ta kontakt om du ønsker å vite mer, eller melde deg på gruppen.

Return back to Livet Ditt

Return back to Home