Selvtillitskurs

Ny gruppe på dette populære kurset, starter opp i mai.

Kurset vil bevistgjøre egne behov, følelser og grenser og lære deg å kommunisere dette på en god måte til omgivelsenes dine.

Gjennom øvelser, gruppe samtaler og arbeid med egne prosesser vil vi synliggjøre egne ressurser og hva som kan være hindringer for deg.

Sammen skal vi skape en gruppe med raushet og rom for egenutvikling. Vi skal støtte hverandre frem, dele og reflektere i samspill med de andre i gruppen.

Dette kurset passer for alle som vil øke opplevelsen av selvverdi, styrke segselv innvendig, bli tydligere på Kommunikasjon og jobbe frem ressurser for å bli den beste utgaven av deg selv.

Kurset koster 4200 kroner som inkluderer 15 timer grupe terapi, enkel servering med kaffe/te, kjeks, nøtter og frukt, arbeid på egne prosesser med terapeut i gruppen, og skriftlig tilbakemelding fra terapeut på egen prosess ved siste møte. Gruppen møtes 6 uker på rad, en dag/ kveld i uken.

 

Ta kontakt om du ønsker å vite mer, eller melde deg på gruppen.

 

Return back to Home

By ||Kommentarer er skrudd av for Selvtillitskurs

Mentorpakken

Livet Ditt GestaltTerapi tilbyr studenter i grunnutdannelsen ved NGI en pakkeløsning som består av terapitimer med en godkjent gestaltterapeut som har 6 års utdannelse på NGI samt psykologi utdannelse. Du får faglig veiledning og støtte, samtaler rundt faget, tilgang til fagbøker, veiledningsstøtte til eksamens oppgaver og oppfølging mellom timene per mail, når det er behov.

Dette til en redusert studentpris på 650 kroner per terapitime.

Return back to Home

Vår terapi for par

Livet Ditt tilbyr par Terapi timer nå på våren for dere som kan trenge en liten oppkvikker i forholdet, eller som har slitt over lengere tid. Par terapi kan bidra til å gi forholdet fornyet energi, løse i konflikter og lære å se og lytte til hverandre på en bedre måte. Det hender at man går seg litt fast i noen gamle spor i forhold, at man krangler om de samme tingene om og om igjen, at lidenskapen og lysten forsvinner og at man ender opp med å føle seg frustrert eller motløs.

Livet Ditt tilbyr en pakkeløsning for par nå på våren da det har større effekt å gå flere par timer etter hverandre. Dere får 5 par timer (1 1/2 time) til 4000 kroner, da sparer dere 750 kroner.

Ta kontakt på  mail eller telefon: tina@livetditt.no eller ring 41585816

Return back to Home