Livet Ditt; Senter for mental helse hjelper deg som trenger samtaleterapi, veiledning eller ønsker å jobbe med egenutvikling. Livet Ditt tilbyr terapi for enkelt individer, par, familier, og grupper. Vi drar på oppdrag hjem til familier, på skoler eller i empati/»>barnehager for observasjon, veiledning, og terapeutisk hjelp.

Vi tilbyr samtaleterapi til deg som ønsker å håndtere livets motgang og problemer på en bedre måte, med et fokus på dine kvaliteter og ressurser. Ved å finne dine behov, ressurser og styrker vil du bli sterkere i deg selv, få mer energi og ha større muligheter til å gjøre riktige og gode valg for deg selv. I arbeid med par og familier så henter vi frem det som fungerer og ser på hvordan man kan lære av det som ikke fungerer opptimalt.

Livet Ditt vektlegger individuell oppfølging og terapeutisk behandling tilpasset hver enkelt. Du er et unikt menneske og du fortjener terapeutisk behandling tilpasset deg og dine behov, det er livet ditt, ingen andres.

Du trenger ikke ha store psykologiske utfordringer for å komme til oss for en oppløftende og klargjørende samtale.

Vi har ekstra fokus på depresjon, nedstemthet, angst og uro og selvverdi hos barn, ungdom og voksne. Vi har derfor kurs og terapigruper med tema; Nedstemt og sliten, Angst, bekymringer og uro og selvtillit og selvverdi.

Vi tilbyr også terapi og mentor oppfølging av studenter ved Norsk Gestalt Institutt, ta kontakt for mer informasjon.

 

 

Return back to Home